Sabtu, 23 Juni 2018

Mensen met colorectale kanker meer op productieve leeftijd

http://lingshenyao.xyz/ini-dia-pengobatan-kista-cara-alami-metode-ling-shen-yao/

Mensen met colorectale kanker meer op productieve leeftijd

 

Colorectale kanker is een kanker die wordt aangetroffen in de dikke darm (colon en rectum). Selv om Zelden, i overensstemmelse med Basic Health Research i 2013, bij colorectale kanker i Indonesië, er blevet den nest staste årsak til døden for mænd og tredje største for kvinner.Data GLOBOCAN 2012 viste bij forekomsten af ​​colorectal cancer i Indonesien er 12,8 per 100.000 inwoners met een sterftecijfer van 9,5 procent van alle kankers. Wat is verrassend is het feit dat mensen met colorectale kanker in Indonesië zijn gevonden met meer dan 30 procent van hun productieve leeftijd, 40 of jonger te zijn.

"Dit ziet een sociaal-economische verschuiving en levensstijl veranderingen." Colorectale kanker wordt sterk beïnvloed door levensstijl, terwijl we nu meer over frietjes weten dan salades, "zei Prof. Dr. Dr. Aru W. Sudoyo, voorzitter van de Indonesian Cancer Foundation (YKI) op de Media Briefing "Knowing More Colorectal Cancer Menteng Area, Central Jakarta, dinsdag (3/4/2018). Lees ook: Dit is wat u nodig hebt te weten komen over darmkanker Dit is heel jammer, omdat volgens hem in de productieve leeftijd nog steeds nodig is als een personeelsbestand en de toekomst van Indonesië beïnvloedt Ongezonde levensstijlen zoals roken en het eten van teveel junkfood dragen in hoge mate bij tot de incidentie van colorectale kanker Ook overgebracht door Dr. Nadia Ayu Mulansari, SpPD-KHOM van YKI dat ongeveer 25 procent van patiënten met dikkedarmkanker in een vergevorderd stadium wordt gediagnosticeerd, zodat de kanker zich heeft verspreid naar andere organen.

In deze toestand wordt de behandeling moeilijker, kost het meer en neemt de overlevingsgraad af, "zei hij. Hij benadrukte het belang van vroege opsporing of screening van de darm en vermijd risicofactoren door gezond levensgedrag te doen. Hier zijn de risicofactoren voor colorectale kanker: 1. Er is een infectie van colitis ulcerosa 2. Te veel om rood vlees of alcohol te eten3. Minder consumptie van vezels uit groentenfruit4. Minder fysieke activiteit of sport5. Smoking8. Obesitas Lees ook: 6 tekens van dubbelpuntkanker die vaak genegeerd werden

(Frieda Isyana Princess / up)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar